آیا یوگا می تواند به هضم غذا و سلامت سیستم گوارش کمک کند؟
تحقیقات نشان می دهد که تحریک عصب واگ با استفاده از یوگا می تواند راهی موثر برای تحریک محور روده-مغز باشد.
۵ دی ۱۴۰۳
در حالی که میدانیم یوگا انعطافپذیری و قدرت را بهبود میبخشد، و انجام یوگا در دوره قاعدگی کاملاً امکان پذیر است. در واقع، می تواند بدن شما را از احساس گرفتگی های پریود رها کرده و به آرامش ذهن و بدن کمک کند.میتواند به دردهای بدن کمک کند و نوعی حرکت آرامبخش است، تحقیقات کمی در مورد اینکه آیا میتوانیم در دوران قاعدگیمان یوگا انجام دهیم یا خیر، انجام شده است.
یوگا هزاران سال است که انجام می شود واین یک واقعیت شناخته شده است که فواید زیادی برای ذهن و بدن ما دارد.
در حالی که میدانیم یوگا انعطافپذیری و قدرت را بهبود میبخشد، میتواند به دردهای بدن کمک کند و نوعی حرکت آرامبخش است،تحقیقات کمی در مورد اینکه آیا میتوانیم در دوران قاعدگیمان یوگا انجام دهیم یا خیر،انجام شده است.
بنابراین این مقاله برخی از افسانهها رادر مورد انجام یوگا در دورههای قاعدگیمان میشکند، مزایای آن را بررسی میکند و یاد میگیریم که چگونه میتوانیم در حین انجام یوگا دورههای پریود خود را به بهترین شکل مدیریت کنیم.
بله کاملا!
انجام یوگا در دوره قاعدگی کاملاً امکانپذیر است. در واقع، می تواند بدن شما را از احساس گرفتگی های پریود رها کرده و به آرامش ذهن و بدن کمک کند.
به خاطر داشته باشید که بدن شما در طول دوره قاعدگی دچار تغییرات هورمونی زیادی می شود که می تواند باعث ناراحتی های روحی و جسمی شود. بنابراین مهم است که به راحتی به خودتان توجه کنید و یوگای ملایم و سبک را در طول دوره ها انجام دهید.
یوگا تاثیرات مثبت زیادی بر قاعدگی دارد.در واقع، در حالی که سایر اشکال ورزش می توانند در دوره پریود شما احساس سختی داشته باشند، یوگا سلامت هورمونی ما را بهبود می بخشد و بسیاری از علائم رایج مشکلات مربوط به سلامت قاعدگی را کاهش می دهد. زمانی که یوگا را به بخشی از فعالیت های روزانه خود تبدیل می کنیم، سلامت جسمی و روانی ما را افزایش می دهد و کیفیت زندگی ما را بهبود می بخشد.
تمرینات تنفس عمیق و مدیتیشن که از طریق یوگا ترویج می شوند می توانند به گردش اکسیژن در بدن شما کمک کنند و بسیاری از علائم پریود مانند گرفتگی عضلات، حالت تهوع و خستگی را کاهش دهند.
انجام یوگا همچنین راهی عالی برای کمک به احساس آرامش و کاهش علائم PMS مانند اضطراب و تحریکپذیری است که ممکن است در دوره قاعدگی خود احساس کنید.
چاقی، سبک زندگی بی تحرکی که منجر به مقاومت به انسولین می شود، به عنوان یکی از دلایل اصلی عدم تعادل هورمونی و مسائل مربوط به باروری در زنان در حال ظهور است. نشان داده شده است که انجام عادت یوگا به پیشگیری از این اختلالات کمک می کند.
زنان به دلیل این تغییرات هورمونی ماهانه،بیشتر در معرض اختلالات عاطفی هستند. تمرین منظم یوگا به کاهش تاثیر هورمون ها بر خلق و خوی شما کمک می کند. علاوه بر این، یوگا همچنین به مبارزه با خستگی مزمن و افسردگی کمک می کند.
بیشتر مشکلات مربوط به پریود به دلیل مسائل هورمونی است و استرس روحی یکی از عوامل اصلی این عدم تعادل است. یوگا یکی از بهترین فرم های ورزشی برای غلبه بر استرس، اضطراب و اختلالات خلقی است.
یوگا همچنین کیفیت خواب شما را بهبود می بخشد. یکی از دلایل افزایش بسیاری از مشکلات سلامت مدرن، کمبود خواب با کیفیت است.یوگا باعث شروع زودهنگام خواب می شود. همچنین ممکن است دوره های خواب عمیق را طولانی کند.
همانطور که هیچ یک از نشانه های همسویی در تمرین یوگا به طور مشابه برای همه مناسب نیست، هیچ توصیه ای برای همه زنان در این موقعیت مناسب نخواهد بود. اکثر زنان در زمان قاعدگی احساس متفاوتی دارند. بسیاری از زنان در ناحیه کمر و شکم خود حساسیت دارند. برخی از زنان سرگیجه، حالت تهوع و نوسانات خلقی را تجربه می کنند و اکثر زنان به طور کلی احساس انرژی کمتری نسبت به حالت عادی دارند. اگر این نوع علائم خفیف را تجربه کردید، ممکن است بخواهید تمرین خود را تطبیق دهید و از وارونگی و تمرینات سنگین خودداری کنید. به یاد داشته باشید، قرار است بعداز تمرین یوگا احساس بهتری داشته باشید، نه بدتر!
اما به یاد داشته باشید که قاعدگی یک فرآیند فیزیولوژیکی طبیعی است و یوگا یا سایر فعالیتهای بدنی حتی در طول دورههای قاعدگی توصیه میشود. تمرین منظم یوگا ممکن است به بدن شما کمک کند در طول چرخه های ماهانه احساس راحتی بیشتری داشته باشد. این می تواند دردهای قاعدگی را کاهش دهد، دوره های نامنظم را کاهش دهد و سلامت جسمی و روانی ما را از چندین راه دیگر بهبود بخشد.
بنابراین اگر احساس خوبی دارید و شرایط فوق الذکر آندومتریوز را ندارید، مطمئناً می توانید در دوران قاعدگی، از جمله تمام وارونگی ها، یوگا انجام دهید.
یوگای قدرتی یک نوع یوگا سریع است که بر ایجاد قدرت و استقامت تمرکز دارد.
اینکه آیا باید یوگای قدرتی را در دوره قاعدگی خود انجام دهید یا نه بستگی به بدن و علائم پریود شما دارد. از آنجایی که این یک فرم با شدت بالا از یوگا است، مهم است که به بدن خود گوش دهید و زمانی که در دوره قاعدگی هستید، خیلی به خود فشار نیاورید.
حالت هایی مانند پیچش، خم شدن قوی پشت و تعادل بازو می تواند فشار زیادی بر ناحیه لگن و شکم شما وارد کند. بنابراین باید از این حرکات یوگا در طول دوره پریود خودداری کنید، به خصوص اگر گرفتگی های پریود را تجربه می کنید.
شما میتوانید از طریق پر کردن فرم یا تماس تلفنی با ما در ارتباط باشید.